» » » Dubai Saat Kulesi







Dubai Saat Kulesi'ne , bir olan dolaylı olarak Dubai , Birleşik Arap Emirlikleri (BAE). Clocktower doğu Dubai'de yer almaktadır Deira Ümmü Hurrair Yolu kesiştiği ve rota olarak, D 89 (Al Maktoum Road). Mevkiinde yer alan Al Rigga , Deira Clocktower, Deira şimdi önemli bir anıt, erişim sağlar Al Maktoum Köprüsü , Deira ve arasında inşa ilk kara kapısı Bur Dubai .
Dubai Clocktower, Architect Ziki Homsi tarafından tasarlandı, [1] [2] [3] Mimarlık Tasarımı Yapısı (ADC) Ofisinde ortağı. Ayrıca ADC 1965'de saat kulesinin yapımcısıydı.
Clocktower, Dubai'nin sembolü olarak inşa edildi ve Deira'da bulunuyordu, çünkü Dubai'ye giden ana yollar, Dubai - Abu Dhabi Yolu yapımı öncesinde birleşti.
Deira Saat Kulesi'ne Dubai Metrosu ile ulaşılabilir. En yakın metro istasyonu Red Line'daki Al-Rigga'dır. Deira saat kulesi çevresindeki alan ticari olarak çok önemlidir ve BAE'de faaliyet gösteren önemli uluslararası havayollarının ofislerini içerir.
Telegraph gazetesi, dünyadaki en güzel 17 saat kulesi arasında Dubai Saat Kulesi'ni listeledi.

Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın